Antena 3 CNN Actualitate Media "Victor Ponta protejează democraţia, nu o subminează". Preşedintele suspendat Băsescu, "disperat să-şi reînvie capitalul politic"

"Victor Ponta protejează democraţia, nu o subminează". Preşedintele suspendat Băsescu, "disperat să-şi reînvie capitalul politic"

"Victor Ponta protejează democraţia, nu o subminează". Preşedintele suspendat Băsescu, "disperat să-şi reînvie capitalul politic"
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Iul 2012   •   08:02

Publicaţiile internaţionale s-au grăbit să arunce vina spre prim-ministrul român Victor Ponta pentru criza politică din România. Însă aceste comentarii au fost nu numai greşite, dar au şi indus lumea în eroare, se arată într-un articol de pe site-ul www.americanprogress.org.

O analiză mai atentă asupra trecutului şi acţiunilor preşedintelui suspendat Traian Băsescu, precum şi cele mai recente decizii luate de Curtea Constituţională arată că premierul Ponta apără democraţia, nu o subminează aşa cum se sugerase.

Articolul publicat pe site-ul www.americanprogress.org prezintă pe larg situaţia politică din România din ultimele săptămâni, inclusiv recenta suspendare a lui Traian Băsescu, prezentat ca un om politic „disperat să-şi reînvie capitalul politic”.

Publicaţia online mai precizează că viitorul preşedintelui suspendat Băsescu se află în mâinile românilor care duminică sunt aşteptaţi la urne.




 

 

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta referendum
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close