Antena 3 CNN Actualitate Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru în Parlamentul European, despre vaccinurile anti-COVID-19

Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru în Parlamentul European, despre vaccinurile anti-COVID-19

Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul Clinic de Urgență "Nicolae Oblu" din Iași, a avut o declaraţie în Parlamentul European, unde a transmis faptul că nu este de acord cu contractele privind achiziţionarea vaccinurilor COVID-19. "România are dat 1 miliard de euro pe astfel de vaccinuri care nu mai corespund normelor", a spus doctorul.

Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru în Parlamentul European, despre vaccinurile anti-COVID-19
Sursa foto: Hepta & Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    18 Oct 2022   •   23:44

Încă de la începutul pandemiei, medicul Tudor Ciuhodaru a spus că s-au luat decizii politice "inepte, ineficiente, care au produs pagube iremediabile".

"Sunt medic, medic de urgenţă în Iaşi, România, la Spitalul Clinic de Urgenţă Nicolae Oblu. Am ascultat cu uimire şi revolta declaraţiile reprezentanţilor unor companii farmaceutice, în comisia Covid-19. E oficial, de acum întreg eşafodajul politic, juridic şi economic legat de introducerea paşaportului digital şi achiziţionarea a miliarde de doze de vaccinuri s-a prăbuşit.

De aceea, vă solicit astăzi încă odată, am şi votat împotriva paşaportului verde digital de fiecare dată, să renunţaţi la acest act aberant care nu arăta decât că te-ai vaccinat, în rest poţi transmite boala.

Pe de altă parte, să suspendaţi imediat aceste contracte de miliarde de euro. România are dat 1 miliard de euro pe astfel de vaccinuri care nu mai corespund normelor. Aceste contracte trebuie renegociate. E de importanţă majoră şi sunt convins că mă veţi susţine în acest demers pentru că astfel de erori nu trebuie să se mai repete”, a transmis dr. Tudor Ciuhodaru, în Parlamentul European, potrivit bzi.ro

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close