Antena 3 CNN Actualitate Medicii legişti, îngroziţi de cazul copilului omorât de câini. "Vreau să trag un semnal, trebuie găsită o soluţie"

Medicii legişti, îngroziţi de cazul copilului omorât de câini. "Vreau să trag un semnal, trebuie găsită o soluţie"

Medicii legişti, îngroziţi de cazul copilului omorât de câini. "Vreau să trag un semnal, trebuie găsită o soluţie"
03 Sep 2013   •   13:38

Medicii legişti sunt îngroziţi de cazul copilului omorât de câini. Băiatul de 4 ani a murit din cauză că a pierdut mult sânge, spun legiştii după ce au terminat autopsia.

Copilul nu a avut nicio sansă de supravieţuire pentru că avea foarte multe răni. Medicii de la IML spun că au avut multe cazuri şi chiar trag un semnal de alarmă.

"Vreau să trag un semnal, trebuie găsită o soluţie", a avertizat medicul Abdo Salem.

Medicul a precizat că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.

"Toată suprafaţa corporală era plină de plăgi muşcate. (...) Au acţionat în instinctul lor primar de animale care ucid ca să mănânce", a adăugat doctorul.


Necropsia a fost făcută marţi şi a durat câteva ore, a precizat medicul Abdo Salem.

Anchetatorii au prelevat probe de la cei şase câini ridicaţi luni de pe terenul din apropierea Parcului Tei din Capitală şi le vor compara cu ADN-ul copilului de patru ani ucis, pentru a se stabili care dintre animale l-au muşcat, potrivit unor surse din Poliţie.
 
De la cei şase câini vor fi luate impresiuni dentare, pe baza cărora se vor realiza mulaje, acestea urmând să fie comparate cu rănile găsite de medicii legişti pe corpul copilului de patru ani.
   
Rezultatul ADN este aşteptat în cursul zilei de marţi.
   
Cazul este instrumentat de Serviciul Criminalistic şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

×
Subiecte în articol: IML maidanezi
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close