Antena 3 CNN Actualitate Medicul Lorena Adriana Bîrleanu din Suceava a murit acasă, cu simptome de Covid-19

Medicul Lorena Adriana Bîrleanu din Suceava a murit acasă, cu simptome de Covid-19

Lorena Adriana Bîrleanu, fosta șefă a Centrului Medical Județean Suceava din cadrul MAI, în vârstă de 46 de ani, s-a stins din viață, ieri dimineață, având simptome de Covid-19.

Medicul Lorena Adriana Bîrleanu din Suceava a murit acasă, cu simptome de Covid-19
Sursa foto: Hepta
26 Apr 2020   •   10:52

În urmă cu câteva zile, medicul Bîrleanu a început să se simtă rău și să aibă simptome specifice infecției cu coronavirus.

Mamă a trei copii, Lorena Adriana Bîrleanu se mutease de câteva zile din domiciliul comun al familiei pentru că tușea și avea febră, într-un apartament din zona George Enescu din Suceava.

Sâmbătă dimineață, fosta șefă a CMJ Suceava a sunat la numărul unic de urgență 112 și a anunțat că se simte foarte rău, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj medical.

În scurt timp însă, femeia a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Medicii legiști urmează să afle dacă femeia era infectată cu coronavirus și cauza exactă a morții.

Lorena Bîrleanu era trimisă în judecată de procurorii DNA – Serviciul teritorial Suceava, pentru o mulțime de infracțiuni, de la luare de mită în formă continuată, fals intelectual, până la prescrierea drogurilor de mare risc, cu intenţie, de către medic fără ca aceasta să fie necesară din punct de vedere medical, în formă continuată, obţinerea de droguri de mare risc prin folosirea unei reţete medicale prescrise fără ca aceasta să fie necesară din punct de vedere medical și trafic de droguri de mare risc, în variantele procurare şi deţinere, notează monitorulsv.ro.

×
Subiecte în articol: Suceava
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close