Antena 3 CNN Actualitate Mencinicopschi: O alimentaţie fără aditivi şi fără conservanţi ar reduce rata mortalităţii cu până la 80 la sută

Mencinicopschi: O alimentaţie fără aditivi şi fără conservanţi ar reduce rata mortalităţii cu până la 80 la sută

Mencinicopschi: O alimentaţie fără aditivi şi fără conservanţi ar reduce rata mortalităţii cu până la 80 la sută
Sursa foto: Foto: voicedailydeals.com
03 Ian 2014   •   10:12

O alimentaţie fără aditivi şi fără conservanţi ar reduce rata mortalităţii cu până la 80 la sută, susţine doctorul Gheorghe Mencinicopschi. Cu toate acestea, consumul alimentelor de tip fast-food este în creştere în România.

Cât despre moda alimentaţiei vegetariene, specialiştii spun că dietele de acest gen creează dezechilibre în organism.

Alimentele fast-food au cel mai scăzut conţinut nutriţional, asta deşi creează senzaţia de saţietate. Consumul mâncărurilor de acest tip creşte rata mortalităţii cu până la 80 la sută, avertizează nutriţioniştii.
 
"Un aliment procesat are sare, zahăr şi grăsimi. (...) Mâncăm fără să ne hrănim", a spus doctorul Gheorghe Mencinicopschi la Antena 3.

Fructele şi legumele crescute fără chimicale sunt adevărate surse de sănătate. Numai ca, de cele mai multe ori, pe mesele românilor ajung cele din supermarket.

Cât despre deja celebrele diete vegetariene, nutriţioniştii spun că sunt doar un moft care creează dezechilibre majore în organism.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Mencinicopschi
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close