Antena 3 CNN Actualitate MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai originale MESAJE DE ANUL NOU pe care să le trimiți apropiaților tăi

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai originale MESAJE DE ANUL NOU pe care să le trimiți apropiaților tăi

MESAJE DE ANUL NOU. Cele mai originale MESAJE DE ANUL NOU pe care să le trimiți apropiaților tăi
31 Dec 2018   •   12:21

MESAJE DE ANUL NOU “E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani!

Urari de Anul Nou pentru prieteni
„Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi liniste în suflet şi cu multă dragoste în inimă.”

MESAJE DE ANUL NOU „Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

„Eu îţi doresc de Anul Nou, doar Sentimente drept cadou! La mulţi ani!”

„Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus. La mulţi ani !

MESAJE DE ANUL NOU „La răscruce dintre ani, sănătate şi mulţi bani, mult noroc şi fericire şi un car plin de iubire! La mulţi ani!”

„Spune anului ce vine, să-ţi aducă numai bine; şi mai spune-i să îţi dea, tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi mulţi bani… La Anu’ şi La Mulţi Ani!”

MESAJE DE ANUL NOU „Fie ca anul 2019 să îţi aducă realizări pe toate planurile: dragoste, prietenie, momente haioase, sănătate şi mărire de salariu!”

„Acum că roata timpului a mai ţesut încă un an, iar cristalele fulgilor de nea întregesc magia sărbătorilor, să ne bucurăm alături de cei dragi nouă, de minunea vieţii, de darurile moşului şi să aşteptăm încrezători clipele viitorului! La mulţi ani!”

MESAJE DE ANUL NOU „Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în bratele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieţi implinite! La Mulţi Ani!”

Mesaje de Anul Nou haioase
„Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”

MESAJE DE ANUL NOU „Previziuni meteo de revelion 2019: prevăzut o furtună de pupici şi îmbrăţişări…te sfătuim să închizi umbrela şi deschide inima. La Multi Ani şi un An Nou Fericit!”

„Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani !”

„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”

MESAJE DE ANUL NOU Căţeluş cu părul creţ / să ai jeep-ul în coteţ / să ai vilă cu piscină / pe Madonna ca vecină / o lopată pentru bani / LA ANUL ŞI LA MULŢI ANI!.

„In contul tău nr. 2019 la bancă “viaţă” am depus 365 de zile de fericire, sănătate, dragoste şi bucurii! Bucură-te atunci când îl vei goli…! La Mulţi Ani 2019!

„Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gand şi veselia de altă dată!

MESAJE DE ANUL NOU„Ho Ho Ho, aţi văzut un ren maro? Sau un spiriduş în bleu? S-aveţi Mos gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulţi Ani (şi la mulţi Bani)!”

MESAJE DE ANUL NOU „Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”

„Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!”

MESAJE DE ANUL NOU Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”

„În pariul cu viaţa am mai învins un an, am rămas la masa de joc şi am ridicat miza la 2019. Un alt an, o nouă provocare! La mulţi ani!”

MESAJE DE ANUL NOU„Un an nou, cu certificat de garanţie. Oferta valabilă doar în noaptea de 31 Decembrie 2017 – 1 Ianuarie 2019!

MESAJE DE ANUL NOU Mesaje de Anul Nou • Mesaje de revelion 2019 pentru ÎNDRĂGOSTIŢI
„În seara dintre ani te invit sub o crenguţă de vâsc să ne punem aceeaşi dorinţă şi să o facem să se împlinească în anul ce va urma. Accepţi invitaţia?”

„În zorii noului an, aştept cu nerăbdare zilele ce vor urma pentru că ştiu că le voi petrece pe toate alături de tine! Un An Nou Fericit!”

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close