Antena 3 Actualitate Mesajul dur al unei soții de militar român pentru cei care cred că a lupta în Afganistan înseamnă să fii "mercenar"

Mesajul dur al unei soții de militar român pentru cei care cred că a lupta în Afganistan înseamnă să fii "mercenar"

20 Sep 2017   •   15:27
Mesajul dur al unei soții de militar român pentru cei care cred că a lupta în Afganistan înseamnă să fii "mercenar"

O mamă, soția unui militar veteran al Teatrelor de Operații a publicat un mesaj dur la adresa celor care consideră că militarii români care luptă pe fronturi străine cum e cel din Afganistan sunt mercenari.

"România a mai pierdut un erou! Citesc cu consternare comentarii răutăcioase ce pângăresc imaginea eroilor noștri, a militarilor noștri, acești bravi eroi, care, cu cinste și onoare, își servesc patria, și care își dau viața și pentru tine, cel care stai liniștit în fotoliul tău de acasă și îi insulți spunând-le "mercenari".

Tu, cel care consideri că militarii sunt mercenari, că sunt niște paraziți plătiți din banii publici, te rog privește măcar o clipă fotografia unui copil al cărui părinte îl crezi mercenar, acest mercenar care este veteran de război în teatre, privește și încearcă să răspunzi unui copil ce suferă de dorul părintelui"

Continuarea, pe armataromaniei.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close