Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Mihai Mălaimare, după alegeri: ”Ce văd? Băsescu vrea să fie nici mai mult nici mai puțin decât premier, mitocănia continuă...”

Mesajul lui Mihai Mălaimare, după alegeri: ”Ce văd? Băsescu vrea să fie nici mai mult nici mai puțin decât premier, mitocănia continuă...”

Mesajul lui Mihai Mălaimare, după alegeri: ”Ce văd? Băsescu vrea să fie nici mai mult nici mai puțin decât premier, mitocănia continuă...”
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Dec 2016   •   10:08

Actorul Mihai Mălaimare a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa clasei politice unde ”mitocănia continuă” și ”lipsa de bun simț este la ea acasă”, spunând că intenția lui Traian Băsescu de a ocupa fotoliul de premier arată cât de puțin contează votul poporului.

”Am sperat din toata inima ca era mitocaniei a fost uitata, aruncata la gunoi, ca Romania a descoperit oameni noi care stiu ce inseamna dialogul, civilizatia, bunul simt... Si ce vad? Basescu vrea sa fie nici mai mult nici mai putin decat premier, mitocania continua, lipsa de bun simt este la ea acasa, iar votul poporului astuia conteaza cat a contat si atunci cand am votat sa alungam din nemeritatul scaun un ins care parea si era o bataie de joc la adresa democratiei sau a ceea ce credem noi ca ar fi chestia asta. Tineri sau batrani, politicienii astia nu au inteles nimic din experienta anilor trecuti. Pacat!”, a scris Mihai Mălaimare, pe Facebook.

 

 

×
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close