Antena 3 CNN Actualitate Mesajul neurochirurgului demisionar de la Spitalul Colentina. Ce le transmite foștilor săi pacienți

Mesajul neurochirurgului demisionar de la Spitalul Colentina. Ce le transmite foștilor săi pacienți

Mesajul neurochirurgului demisionar de la Spitalul Colentina. Ce le transmite foștilor săi pacienți
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Sep 2017   •   19:38

Neurochirurgul Dorin Bica a vorbit despre motivele care l-au determinat să ia decizia demisiei de la Spitalul Colentina, transmițând totodată un mesaj important pacienților săi. 

Medicul Dorin Bica a mărturisit că a fost nevoit să ia această decizie deoarece au fost încălcate toate principiile de tratament ale pacientului, scrie stirileprotv.ro.

“Nu am ajuns la limita, am depăşit-o, a trebuit să luăm această decizie, ne este greu, suntem trişti, dar suntem chirurgi şi trebuie să rezolvăm problema că nişte chirurgi. În primul rând, încălcarea principiilor de tratament ale pacientului m-au împins la asta. Nu am mai putut să îmi respect jurământul ăla depus”, a mărturisit medicul Dorin Bica.

“Lipsa de personal mă împiedică să dau totul, lipsa de lucruri banale şi de medicamente. Nu putem apela la bunăvoinţa oamenilor, adică a personalului, la infinit. Moralitatea mea m-a determinat să iau decizia. Le transmit pacienţilor că sunt în continuare neurochirurg, voi lua o decizie într-un sens sau altul. Oportunităţi există foarte multe, noi trăim în UE, piaţă muncii este vastă. Dar nu asta este ideea. Îmi fac griji pentru pacienţi”, a precizat medicul.

 

×
Parteneri
Crimă teribilă în fața Parcului Crângași din București
x close