Antena 3 CNN Actualitate Prima declaraţie a patronului de la Clubul Morţii

Prima declaraţie a patronului de la Clubul Morţii

Prima declaraţie a patronului de la Clubul Morţii
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Noi 2015   •   14:40

Avocatul lui Costin Mincu, unul din acţionarii clubului Colectiv, a postat pe o reţea de socializare un mesaj în numele clientului său.

Costin Mincu transmite că regretă extrem de tare ce s-a întâmplat vineri noaptea în clubul Colectiv şi spune că nu s-a gândit niciodată că se va întâmpla o asemenea tragedie.

Mincu mai transmite că nu mai are ce să facă acum, decât să stea cu capul plecat în faţa justiţiei. El a recunoscut ce s-a întâmplat, a recunoscut că nu a respectat toate regulile şi a decis să colaboreze cu autorităţile.

 
Sunt împietrit de durerea din mine și din jurul meu. Am pierdut colegi și prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat...

Posted by Cabinet de Avocat Vlad Hosu on 3 Noiembrie 2015
Ultima zi de doliu naţional a fost şi prima petrecută în celulă pentru cei trei patroni ai clubului groazei. Aceştia au fost reţinuţi luni seară, după ore bune de audieri la Parchetul General. 
 
Soarta lor depinde acum de un judecător care va decide astăzi dacă vor fi arestaţi cel puţin pentru următoarele 30 de zile. Procurorii i-au pus sub acuzare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Costin Mincu, unul dintre acţionarii clubului "Colectiv", a avut un istoric dubios al firmelor pe care le deţine. Două dintre barurile sale au luat foc, unul în anul 2010, iar celălalt în 2014. 

Cine sunt acţionarii de la clubul morţii
 
Cei trei au împreună sau separat, nu mai puţin de 11 firme, care au avut venituri în ultimul an de un million de euro, dar şi impozite şi taxe neplătite. Cei trei sunt oameni tineri, dar cu experinţă în domeniul cluburilor. 
 
Alin Anastasescu are 28 de ani şi deţine 47% din acţiuni. Cătălin Gancea e de aceeaşi vârstă şi are 30% din acţiuni. Al treilea, Costin Mincu, are 36 de ani şi 28% din acţiunile clubului. 
 
Pe lângă audierile de la Parchetul General, la sediul Poliţiei Capitalei au dau declaraţii în calitate de martori, mai multe persoane care au fost în Clubul Colectiv vineri seară, când a izbucnit incendiul. 

×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close