Antena 3 CNN Actualitate Mesajul pe care nimeni nu l-a descifrat la timp. Ce postase pe Facebook tânărul care s-a aruncat faţa trenului

Mesajul pe care nimeni nu l-a descifrat la timp. Ce postase pe Facebook tânărul care s-a aruncat faţa trenului

Mesajul pe care nimeni nu l-a descifrat la timp. Ce postase pe Facebook tânărul care s-a aruncat faţa trenului
Sursa foto: foto: Pixabay.com
28 Sep 2017   •   10:54

Un tânăr în vârstă de 17 ani, de la Colegiul Nichita Stănescu din Ploiești, și-a luat viața duminică noaptea pe calea ferată dintre Gara de Sud și Gara de Vest.

Mihai avea 17 ani și era, potrivit profesorilor săi, un elev de nota 10, iar potrivit colegilor săi era un băiat liniștit, deștept și de treabă, însă îi erau cunoscute problemele din familie, potrivit observatorphonline.ro.

Muncise toată vara pe litoral și toți știau despre planurile lui legate de facultate. Inițial își dorise să devină psiholog, însă în clasa a 11-a a hotărât să dea la informatică.

Duminică seara, Mihai a postat pe pagina personală de Facebook o piesă hip-hop, un fel de mesaj de adio, cu doar câteva ore înainte de actul suicidal.

Din păcate, puținii prieteni pe care îi avea, nu au reușit să înțeleagă sensul acestei postări. Versurile melodiei "Cântec pentru Mihai", interpretată de Underman se pare că au fost exact ceea ce, în mod dramatic, el dorea să le transmită celor pe care i-a lăsat în urmă.

"Mihai a murit, doar că el încă nu a aflat
Şi tresar, şi parcă sunt sloi de gheaţă,
Astfel de vise am mereu, nu este prima dată.
Mihai mi-a fost coleg de şcoală
Şi asta chiar este o poveste, din aceia, reală", sunt versurile de sfârşit ale melodiei.

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close