Antena 3 CNN Actualitate Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paștele Catolic

Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paștele Catolic

Mesajul președintelui Klaus Iohannis de Paștele Catolic
Sursa foto: Foto: Klaus Iohannis/Facebook
27 Mar 2016   •   09:03

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj creştinilor romano-catolici şi protestanţilor care sărbătoresc duminică Paştele în care afirmă că trebuie să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei sau de cei pentru care "pâinea cea de toate zilele" este departe de a fi o metaforă, scrie Agerpres.

"Doresc să adresez gândurile mele cele mai calde creştinilor romano-catolici şi protestanţi care sărbătoresc astăzi Paştele. În aceste zile în care celebrăm darul luminii şi al vieţii, este potrivit să fim împreună cu toţi cei care au nevoie de solidaritatea noastră. Să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei ori de cei pentru care 'pâinea cea de toate zilele' este departe de a fi o metaforă. Vă doresc tuturor ca Învierea Domnului să vă găsească în pace, sănătoşi şi fericiţi, alături de familie şi cei dragi! Cristos a Înviat!", a scris Iohannis, duminică, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis, împreună cu soţia sa şi parte dintre prietenii lor, au participat sâmbătă seara la slujba de Înviere, la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu.

Dacă Klaus Iohannis a preferat să asculte slujba, Carmen a cântat şi de această dată în corul bisericii, fiind apreciată de către cei prezenţi pentru acest lucru.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close