Antena 3 Actualitate Meteorologii au anunţat că azi va NINGE. Vezi care sunt zonele în care va cădea ninsoarea

Meteorologii au anunţat că azi va NINGE. Vezi care sunt zonele în care va cădea ninsoarea

de O.P.    |    14 Noi 2013   •   11:55
Meteorologii au anunţat că azi va NINGE. Vezi care sunt zonele în care va cădea ninsoarea

De câteva zile vremea a început să ne arate că într-adevăr a venit toamna. Temperaturile au scăzut, apropiindu-se de normalul acestei perioade. Chiar dacă nu vine peste România valul de "ger arctic" ajuns pe masa Guvernului, meteorologii au anunţat că de astăzi va începe să ningă.

Zonele vizate sunt cele montane, unde cerul va fi noros şi vor cãdea precipitaţii predominant sub formã de ninsoare ziua pe arii relativ extinse, iar seara şi în cursul nopţii pe arii restrânse în nordul Carpaţilor Orientali şi Occidentali.

Vântul va prezenta intensificãri. Temperatura aerului va continua sã scadã, caracterizând o vreme apropiatã de normalul termic specific acestei date.

Meteorologii au prognozat o răcire accentuată a vremii pentru întreaga ţară, astfel că temperaturile nu vor mai depăşi 12 grade Celsius. În Capitală sunt aşteptate ploi slabe şi un vânt care va accentua senzaţia de frig.

Pentru a vedea care este prognoza pentru fiecare oraş în parte, accesaţi site-ul
www.meteoplus.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close