Antena 3 CNN Actualitate Microbuz cu pasageri răsturnat în pasul Mestecăniş. Doi oameni au murit după ce au fost aruncaţi pe geam

Microbuz cu pasageri răsturnat în pasul Mestecăniş. Doi oameni au murit după ce au fost aruncaţi pe geam

Un microbuz care tracta o autoplatformă s-a răsturnat în Pasul Mestecăniș. Pompierii de la ISU Suceava intervin pentru descarcerea victimelor. Opt oameni se aflau în microbuz, iar din păcate, doi dintre ei nu au mai putut fi salvați.

Microbuz cu pasageri răsturnat în pasul Mestecăniş. Doi oameni au murit după ce au fost aruncaţi pe geam
de Paul Ciurari    |    13 Ian 2021   •   10:05

Un accident grav a avut loc în această dimineaţă în Pasul Mestecăniş din judeţul Suceva, în urma căruia două persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite.

"În această dimineaţă a avut loc un accident de circulaţie în Pasul Mestecăniş, pe sensul de urcare spre Municipiul Câmpulung Moldovenesc. Şoferul unui microbuz a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe o parte În microbuz se aflau opt pasageri, iar doi dintre aceştia au fost prinşi practic sub microbuz. Din păcate, după ce au fost descarceraţi, medicii nu au putut să îi mai resusciteze, iar alte două persoane a fost rănită, una dintre ele destul de grav şi transportată la spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

În clipa de faţă, traficul se desfăşoară în condiţii normale deoarece microbuzul s-a răsturnat în afara părţii carsosabile, într-un refugiu de pe Pasul Mestecăniş, iar lucrătorii de la Poliţie încearcă să determine care au fost motivele pentru care microbuzul s-a răsturnat.

Drumul pare a fi curăţat, însă temperaturile sunt destul de scăzute. Sunt temperaturi negative în zonă. Nu ştim exact dacă apăruse fenomenul de polei, cert este că în zonă dei obicei sunt probleme din cauza polieiului sau a gheţii, deoarece poliţiştii le recomandă mereu şoferilor ca pe acel tronson de drum să circule cu maximă prudenţă, pentru a evita astfel de derapări'', a transmis Paul Ciurari, corespondent Antena 3.

×
Subiecte în articol: microbuz Suceva Pasul Mestecăniş
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close