Antena 3 CNN Actualitate Mii de oameni s-au alăturat campaniei "Salvare pentru SMURD". Mesajele românilor au ajuns la Ministerul Sănătăţii

Mii de oameni s-au alăturat campaniei "Salvare pentru SMURD". Mesajele românilor au ajuns la Ministerul Sănătăţii

Mii de oameni s-au alăturat campaniei "Salvare pentru SMURD". Mesajele românilor au ajuns la Ministerul Sănătăţii
Sursa foto: Foto: Antena 1
13 Ian 2012   •   14:12

Observatorul s-a alăturat acum, două zile, cauzei şi misiunii SMURD. În mai puţin de 48 de ore, peste 220 de mii de oameni s-au alăturat campaniei. Românii şi-au arătat susţinerea faţă de eroii cărora mulţi dintre ei le datorează viaţa.

Campania "Salvare pentru SMURD", adunase la orele prânzului, 14.000 de comentarii. Aşa cum am promis, toate au ajuns astăzi pe masa Ministerului Sănătăţii.

Poveştile oamenilor care mulţumesc SMURD-ului s-au auzit din toate colţurile ţării.

Astăzi, la ora 14 şi 40 de minute, se adunaseră peste 220 de mii de like-uri pentru Salvarea SMURD. Au fost mai mult de 200 de click-uri pe minut, constant, de-a lungul întregii zile.

O zi în care părerile celor mulţi au ajuns, prin intermediul Observatorului, pe masa celor care au puterea de decizie.

Campania Observatorului, Salvare pentru SMURD, a fost trecut dincolo de calculele politice, de interese sau de împărţirea banului public. S-a făcut un exerciţiu democratic prin care s-a încercat să convingem Ministerul Sănătăţii că nu trebuie stricat un sistem care funcţionează.

Echipa Observator Nu încurajează manifestările de stradă, violenţa limbajului sau înfierarea puterii ori a preşedintelui ţării.

 


×
Subiecte în articol: Antena 1 Ministerul Sănătății
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close