Antena 3 CNN Actualitate MAI: "Omul acesta chiar merită cunoscut! Jos pălăria"

MAI: "Omul acesta chiar merită cunoscut! Jos pălăria"

Ministerul Afacerilor Interne susține că unul din foștii săi angajați, Cătălin, a plecat în Franța, pentru a vedea ce înseamnă cu adevărat Legiunea Străină.

MAI: "Omul acesta chiar merită cunoscut! Jos pălăria"
Sursa foto: Facebook/ Ministerul Afacerilor Interne
de Alexandra Cojoianu    |    20 Dec 2022   •   23:15

De asemenea, Ministrul Afacerilor Interne a transmis că acesta "a participat la numeroase misiuni desfășurate pe teritoriul Franței și la două misiuni în Africa".

”El este Cătălin și la vârsta de 25 de ani a plecat în Franța, pentru a vedea ce înseamnă cu adevărat Legiunea Străină.

A optat pentru al II-lea Regiment Străin de Infanterie, alături de care a participat la numeroase misiuni desfășurate pe teritoriul Franței și la două misiuni în Africa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

El este Cătălin, iar dragostea pentru România l-a determinat să se întoarcă acasă, 5 ani mai târziu. Și-a dorit să fie polițist, aproape de casă… și a reușit. Are 34 de ani, iar în urmă cu două luni a promovat printre primii Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina, iar acum lucrează la Poliția municipiului Iași.

Nu regretă nicio clipă decizia luată. După toți anii petrecuți departe de cei dragi, în teatrele de operații, singura lui dorință a fost aceea de a-și ajuta concetățenii.

A vrut să fie alături de oameni și munca lui să contribuie la binele comun, iar noi nu putem decât să-l felicităm și îi mulțumim pentru decizia luată! România are nevoie de oameni ca tine! Jos pălăria în fața ta!”, a transmis MAI pe pagina oficială de Facebook.

×
Subiecte în articol: ministrul afacerilor interne
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close