Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Afacerilor Interne verifică situația de la permise auto

Ministrul Afacerilor Interne verifică situația de la permise auto

Ministrul Afacerilor Interne verifică situația de la permise auto
Sursa foto: Foto: Dragos Tudorache/facebook
28 Noi 2016   •   10:25

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a efectuat luni o vizită inopinată la Direcţia pentru eliberarea permiselor şi înmatricularea vehiculelor din Pipera, pentru a verifica cum sunt implementate măsurile anunţate vineri pentru eliminarea cozilor care se formează la sediul DRPCIV.

”Am văzut că sunt și momente în care nu funcționează (platforma - n.r.). Am încercat încă de aseară să văd dacă reușesc să mă programez. Înțeleg că au fost și programări online efectuate în această zi”, a spus ministrul Dragoș Tudorache.

Ministrul a precizat că personalul suplimentar a început instruirea încă de sâmbătă, arătând totodată că acesta va asigura partea de ghișeu, unde nu e nevoie de o specializare "ieşită din comun".

Ministrul Afacerilor Interne a anunţat vineri că DRPCIV va lucra de luni în două schimburi, între orele 7,00 şi 21,00, iar tot de luni va funcţiona un sistem de programări online şi vor fi şi ghişee separate pentru acestea.

El a dispus alocarea imediată a 60 de posturi suplimentare din rezerva Ministerului de Interne, ca soluţie temporară, prin detaşarea unor lucrători MAI din aparatul central, care au fost instruiţi în weekend.

 

×

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close