Antena 3 CNN Actualitate Soarta lui Raed Arafat va fi hotărâtă după finalizarea auditului. Ministrul de Interne, Marcel Vela: „Nu mai fac nicio declarație cu privire la Arafat”

Soarta lui Raed Arafat va fi hotărâtă după finalizarea auditului. Ministrul de Interne, Marcel Vela: „Nu mai fac nicio declarație cu privire la Arafat”

Raportul Corpului de Contrul trimis la toate structurile din subordinea MAI ar trebui să ajungă pe masa ministrului de Interne.

Soarta lui Raed Arafat va fi hotărâtă după finalizarea auditului. Ministrul de Interne, Marcel Vela: „Nu mai fac nicio declarație cu privire la Arafat”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    13 Dec 2019   •   14:48

UPDATE - Soarta lui Raed Arafat va fi hotărâtă după finalizarea auditului cu privire la activitatea Departamentului pentru Sitaţii de Urgenţă.

Anunţul a fost făcut de ministrul de Interne Marcel Vela care a precizat că nu va face nicio declarație pe această temă până la finalizarea auditului.

„Începând de astăzi, eu nu mai fac nicio declarație cu privire la Raed Arafat.

Aștept să se termine auditul și voi face declarații la final”, a declarat ministrul de Interne.

Marcel Vela: „Nu mai comentez nimic de Arafat”

Știrea inițială:

Raportul Corpului de Contrul trimis la toate structurile din subordinea MAI ar trebui să ajungă pe masa ministrului de Interne, iar acesta a promis că va face cunoscute concluziile.

În ultima sa declaraţie, Marcel Vela a spus că s-au întâmplat lucruri care l-au dezamăgit în activitatea departamentului condus de Arafat.

Premierul Ludovic Orban a declarat că o decizie în privinţa şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, va fi luată în urma unei „evaluări profunde”.

Un număr de 141 de medici care reprezintă serviciile medicale de urgenţă din România, respectiv unităţi pentru primirea urgenţelor, SMURD şi servicii publice de ambulanţă, îşi exprimă, într-un comunicat de presă, susţinerea faţă de secretarul de stat Raed Arafat şi anunţă că îşi rezervă dreptul de a protesta, fără a afecta pacienţii, în cazul în care acesta va fi demis.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Marcel Vela audit
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close