Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Sănătăţii confirmă noi măsuri de relaxare din 15 iunie: 'Este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore de la începutul pandemiei'

Ministrul Sănătăţii confirmă noi măsuri de relaxare din 15 iunie: 'Este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore de la începutul pandemiei'

Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru a declarat că România a înregistrat duminică cel mai mic număr de cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19,dar şi cel mai scăzut număr de cazuri în terapie intensivă. Nelu Tătaru apreciază că suntem pe o pantă descendentă a îmbolnăvirilor.

Ministrul Sănătăţii confirmă noi măsuri de relaxare din 15 iunie: 'Este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore de la începutul pandemiei'
Sursa foto: Antena 3
31 Mai 2020   •   14:38

“Este cel mai mic număr de cazuri noi pe 24 de ore de la începutul pandemiei. Avem şi cel mai mic număr de cazuri în terapie intensivă – 160, ceea ce ne certifică că suntem pe panta descendentă, urmând ca noi să gestionăm fiecare măsură de relaxare pe care am dat-o”, a afirmat ministrul Sănătăţii, într-o intervenție la un post de televiziune.

Tătaru a confirmat că, din 15 iunie, românii se pot aştepta la noi măsuri de relaxare

“Evaluarea pe o perioadă de 14 zile a măsurilor de relaxare puse în practică şi această evaluare având un rezultat pozitiv, ne putem aştepta la 15 iunie la un alt pachet de măsuri de relaxare”, a transmis Nelu Tătaru. 

Ministrul a mai afirmat că mai sunt câteva cazuri de spitale unde ar trebui intervenit asupra managementului, dar nu a dorit să dea exemple. 

Duminică au fost raportate trei decese provocate de coronavirus. Bilanţul morților a ajuns la 1.262. În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 124 de noi cazuri de îmbolnăvire, cel mai mic număr raportat de la începutul pandemiei. În total, de la începutul crizei sanitare, au fost anunțate 19.257 de conformări cu Covid-19. 

 

 

×
Parteneri
"Apă mare cum n-am mai văzut!". Potop în zeci de localităţi din vest
x close