Antena 3 Actualitate Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Lucrările la Autostrada Transilvania, secțiunea Biharia - Borș au început în fortă!!!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Lucrările la Autostrada Transilvania, secțiunea Biharia - Borș au început în fortă!!!

24 Mai 2019   •   17:51
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc: Lucrările la Autostrada Transilvania, secțiunea Biharia - Borș au început în fortă!!!

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a fost vineri pe șantierul autostrăzii Transilvania și a fost încântat de ceea ce a văzut.

"Lucrările la Autostrada Transilvania, secțiunea Biharia - Borș au început în fortă!!!

Sunt astăzi în județul Bihor, unde am vizitat șantierul autostrăzii Transilvania. Pe secțiunea 3C3 Biharia - Borș am găsit un antreprenor român, bine mobilizat la fața locului, deși vremea nu a fost prea prielinică în această perioadă. Antreprenorul a depus toate eforturile să devanseze termenul de proiectare. Și a reusit. Cred că, în acest ritm, și lucrarea o să o finalizeze înainte de termen. 
Vreau să spun că acțiunile mele dau rezultate și pot afirma că avem deja câteva situații concrete când atreprenori români, serioși, au devansat unele termene contractuale (vorbim aici de faza de proiectare care a fost scurtată). 
Guvernul PSD, din care fac parte, se îngrijește de infrastructura României și de aceea a alocat sume substanțiale pentru bugetele companiilor care fac investiții în infrastructură", a scris Cuc, pe Facebook. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close