Antena 3 CNN Actualitate O minoră de 15 ani, șantajată să nu dea pe mâna poliției pe cei doi bărbați care au agresat-o

O minoră de 15 ani, șantajată să nu dea pe mâna poliției pe cei doi bărbați care au agresat-o

O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost violată de doi bărbați. După tragedie, rudele agresorilor au început să o șantajeze pe tânără să nu facă declarații împotriva lor și să-și retragă plângerea penală. Toți cei implicați au ajuns în arest preventiv.

O minoră de 15 ani, șantajată să nu dea pe mâna poliției pe cei doi bărbați care au agresat-o
Sursa foto: Gettyimages | Christopher Furlong / Staff
de Ioana Mircea    |    02 Sep 2022   •   10:55

Mai mulți indivizi au fost arestați preventiv după ce au șantajat o adolescentă care fusese violată de doi bărbați să nu facă declarații împotriva lor și să-și retragă plângerea penală. Alte trei persoane acuzate că au participat la șantajarea fetei de 15 ani au fost plasate în arest la domiciliu.

Coșmarul adolescentei de 15 ani nu s-a terminat odată cu violul. Asta pentru că, la scurt timp, rudele celor doi agresori au început să o amenințe și să o șantajeze, obligând-o să-și retragă plângerea împotriva violatorilor.

Inițial, aceștia i-au oferit bani tinerei, însă cum fata nu a cedat, rudele celor doi bărbați au trecut la amenințări. De altfel, tânăra a fost obligată să înregistreze o convorbire în care ar fi trebuit să-i elibereze de răspundere pe agresori.

Săptămâna trecută însă, autoritățile au efectuat mai multe descinderi în cartierul în care locuiesc cei doi bărbați. Atunci, 13 persoane au fost conduse la audieri, fiind vorba despre șapte bărbați și șase femei, cu vârste cuprinse între 17:50 de ani.

12 dintre aceștia sunt sub acuzația infracțiunii de șantaj. Aceștia au fost, de altfel, duș în fața magistraților, care au decis pentru nouă dintre ei arest preventiv și pentru alți trei, arest la domiciliu.

×
Subiecte în articol: agresiune viol
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close