Antena 3 CNN Actualitate O minoră implicată într-o rețea de prostituție s-a sinucis. Fata ar fi fost abuzată în centrul social

O minoră implicată într-o rețea de prostituție s-a sinucis. Fata ar fi fost abuzată în centrul social

O minoră implicată într-o rețea de prostituție s-a sinucis. Fata ar fi fost abuzată în centrul social
Sursa foto: Foto: pixabay.com
12 Ian 2016   •   16:13

Sistemul de protecție a copilului din România mai face o victimă. O minoră implicată într-o rețea de prostituție s-a sinucis.

La Complexul de Servicii Sociale ''Floare de Colţ'' din Târgovişte, fetele care se aflau în plasament erau violate, bătute şi obligate să se prostitueze de cei care ar fi trebuit să aibă grijă de ele. Iar pentru a nu spune ce se întâmplă, tinerele erau îndopate cu medicamente, spune bunica fetei.

Acestea ar fi fost şi motivele pentru care, fata de 16 ani a fugit din cămin. A dispărut în octombrie, anul trecut, cînd împreună cu o colegă, au verut voie să plece. Niciuna nu s-a mai întors iar poliţia nu a reuşit să dea de urma lor.
 
DGASPC Dâmboviţa: Angajata care îi ajuta pe proxeneți să racoleze fete din centrul social NU a fost concediată

Recent, una dintre fete a apărut în locuinţa bunicii din partea mamei.

După doar o zi, fata ar fi încercat să se sinucidă. A fost găsită şi dusă la spital, unde a şi murit.

Poliţiştii trebuie să stabilească acum cine este de vină pentru moartea adolescentei. Şi Protecţia Copilului a deschis o anchetă după ce mulţi angajaţi ai centrului de pasament sint suspectaţi de DIICOT pentru că ar fi obligat fetele din cămin să se prostitueze.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close