Antena 3 CNN Actualitate Minoră ucisă pentru că nu a vrut să facă sex cu viitorul soţ. Fata, trimisă în brațele criminalului de propria mamă

Minoră ucisă pentru că nu a vrut să facă sex cu viitorul soţ. Fata, trimisă în brațele criminalului de propria mamă

Minoră ucisă pentru că nu a vrut să facă sex cu viitorul soţ. Fata, trimisă în brațele criminalului de propria mamă
Sursa foto: Foto: adevarul.ro
23 Aug 2017   •   14:41

Un tânăr de 20 de ani dintr-un sat din Vaslui a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a ucis o copilă de 14 ani, pentru că a refuzat să-şi înceapă viaţa sexuală cu el după ce a fost peţită, scrie adevarul.ro.

Copila de 14 ani din localitatea vasluiană Ghergheşti a fost ucisă cu sadism de un tânăr de 20 de ani, care tocmai o ceruse în căsătorie.  Minora fusese condusă la casa criminalului chiar de mama sa, care era de acord ca fiica sa să se mărite, deşi era doar o copilă. În timp ce mama fetei şi mama băiatului sărbătorea peţitul, copila de 14 ani era ucisă la câteva sute de metri de casă pentru că nu vroia să-şi înceapă viaţa sexuală cu cel ce o ceruse în căsătorie.

Copila l-a refuzat, spunându-i că este prea mică, iar gestul ei avea să atragă furia tânărului, care a sugrumat-o cu şiretul de la un pantof.

Procurorii au refăcut pas cu pas traseul crimei, recunoscută cu nonşalanţă de autor. Acesta este judecat în stare de arest la Tribunalul Vaslui. Ancheta în acest caz a fost declanşată pe 4 mai, anul curent, după ce mama victimei a anunţat dispariţia fetei la 112.

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close