Antena 3 CNN Actualitate Minune dumnezeiască! Fenomen rar pe cer, la mănastirea unde a fost adusă cea mai veche icoană creştină a lumii

Minune dumnezeiască! Fenomen rar pe cer, la mănastirea unde a fost adusă cea mai veche icoană creştină a lumii

Atmosfera plină de evlavie de la mănăstirea Pantocrator, unde a fost adusă spre închinare cea mai veche icoană din lume, a fost plusată de încă un semn de la Dumnezeu! Oamenii au privit cu uimire cum în jurul soarelui s-a format un curcubeu circular.

Minune dumnezeiască! Fenomen rar pe cer, la mănastirea unde a fost adusă cea mai veche icoană creştină a lumii
de Cristina Ştefan    |    08 Mai 2022   •   15:04

Toţi cei prezenţi la mănăstirea Pantocrator s-au mirat când au văzut apariţia unui inel circular în jurul soarelui, în culorile curcubeului. Pare precum o aură spun oamenii care au mărturisit că este vorba cu siguranţă de o minune dumnezească. 

Este vorba de un curcubeu circular, fenomen ceresc rar.  Diametrul său se măreşte, iar oamenii urmăresc cu uimire ce se întâmplă pe cer, în timp ce stau la coada imensă pentru a se închina la Icoana făcătoare de Minuni a Maicii Domnului. 

Icoana, adusă din Grecia, a fost pictată de însuşi Apostolul Luca pe când mama lui Iisus Hristos era în viaţă, spun legendele. 

La mănăstirea sunt în acest moment spre închinare şi preţioase moaşte ale Sfântului Luca al Crimeei şi ale Mariei Magdalena.

Peste 13.000 de pelerini s-au închinat pănă acum la cea mai veche icoană din lume, şi în continuare mii de oameni stau la coadă. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close