Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea către Alexandru Cumpănașu: "Mă găsiți atrăgător? Sper că nu sunteți sfios acum"

Mircea Badea către Alexandru Cumpănașu: "Mă găsiți atrăgător? Sper că nu sunteți sfios acum"

Mircea Badea a avut marți seara o intervenție în direct la emisiunea lui Razvan Dumitrescu, în care era invitat și Alexandru Cumpănașu. După ce în spațiul public au apărut mai multe mesaje compromițătoare dintre o elevă de liceu, care se presupune că era minoră la momentul discuției, și Alexandru Cumpănașu.

Mircea Badea către Alexandru Cumpănașu: "Mă găsiți atrăgător? Sper că nu sunteți sfios acum"
de Georgiana Adam    |    06 Ian 2021   •   00:01

"Domnule Cumpănașu, mă găsiți atrăgător? Vreau sa știu și dacă sunteți european, pentru că..." a întrebat Mircea Badea.

"Pentru comunitatea LGBT, cred că da. Încă nu mi-am schimbat orientarea sexuală" a fost răspunsul lui Alexandru Cumpănașu.

"Sper că nu sunteți sfios acum că v-am abordat mai..." a glumit Badea.

"Dacă întrați pe TokTok și faceți duet cu mine, cu siguranță jurnaliștii vor spune că noi avem o relație și m-am dat la Dumneavoastră." a spus Alexandru Cumpănașu râzând.

Alexandru Cumpănaşu, despre activitatea pe Tik Tok: "Recunosc că am exagerat. Regret unele afirmaţii făcute

Alexandru Cumpănaşu a declarat, marţi seara, în cadrul emisiunii „Subiectiv” de la Antena 3, că şi-a făcut cont pe Tik Tok la sugestia fiicei sale care i-a semnalat mai multe abuzuri dar şi conţinut educativ. El a precizat că majoritatea declaraţiilor sale au fost axate pe educaţie recunoscând însă că au fost cazuri în care a exagerat.

Întrebat de realizatorul emisiunii “Subiectiv”, Răzvan Dumitrescu dacă Poliţia Capitalei a demarat vreo anchetă, după postările controversate făcute pe rețeaua TikTok, Alexandru Cumpănaşu a declarat că ştirle sunt false.

 “Va spun în premieră că mă şochează unele ştiri. Am luat legătura cu purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei şi nu există nicio anchetă pentru că nu există obiectul anchetei. Ştirile date aseară sunt false.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close