Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Ce a făcut PNL la negocieri, o nebunie. Ce a făcut PSD, tot o nebunie

Mircea Badea: Ce a făcut PNL la negocieri, o nebunie. Ce a făcut PSD, tot o nebunie

Mircea Badea: Ce a făcut PNL la negocieri, o nebunie. Ce a făcut PSD, tot o nebunie
10 Noi 2015   •   00:46

Ce a făcut atât PNL, cât şi PSD la consultările de astăzi cu preşedintele Klaus Iohannis, privind propunerile pentru funcţia de premier, este "o nebunie", a comentat, luni, Mircea Badea.

 
"Ne aflăm la momentul în care PSD se duce la aşa-zisele consultări pentru generarea unui nume de prim-ministru şi face o propunere formală, Liviu Voinea, de la BNR. Zic formală, că e limpede că nu va fi Liviu Voinea. PNL nici măcar nu face propunerea, că aşteaptă să le propună Klaus Iohannis, să le dea în plic şi să pună pe ăsta trebuie să-l votaţi. Cu toată dragostea, nu funcţionează aşa democraţia (...).
 
Să te duci tu partid la consultări şi să spui , adică să te transformi într-o masă amorfă, într-un tonomat, într-un automat de vot, asta nu e democraţie. E o dileală, este o nebunie şi atâta, nimic altceva", a spus Mircea Badea, luni, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
"Ce a făcut PSD e tot o nebunie. De fapt am venit să ne facem că negociem. Numai, gata, clasa politică e pa", a adăugat Mircea Badea.

PSD îl propune pentru postul de premier pe viceguvernatorul BNR Liviu Voinea, a anunţat liderul social-democrat, Liviu Dragnea, luni seară, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

Citiţi şi De ce nu crede Mircea Badea că va fi Liviu Voinea premier



 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close