Antena 3 CNN Actualitate Miting de susţinere pentru Raed Arafat şi SMURD, organizat la Cluj-Napoca

Miting de susţinere pentru Raed Arafat şi SMURD, organizat la Cluj-Napoca

Miting de susţinere pentru Raed Arafat şi SMURD, organizat la Cluj-Napoca
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    11 Ian 2012   •   20:00

Peste 50 de persoane au ajuns, miercuri seară, la un miting în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, pentru a-şi manifesta solidaritatea cu Raed Arafat.

Participanţii au afilşat pancarte pe care au scris "Respect Arafat", "Nu ne condamnaţi la moarte!", "Ne-aţi ciuruit!". Conform Mediafax, acţiunea a fost iniţiată pe reţeaua de socializare Facebook şi are titlul "SMURD pentru noi, noi pentru SMURD!".

"Raed Arafat şi-a dat demisia din poziţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, iar noua lege a sănătăţii desfiinţează SMURD. Noi susţinem SMURD. Serviciul Mobil de Urgenţă şi de Reanimare este o obligaţie a statului faţă de cetăţenii săi. Am venit aici cu un mesaj de susţinere şi să ne exprimăm respectul şi solidaritatea cu Raed Arafat", a spus un participant.

Manifestarea nu este autorizată de primărie.

Mai mulţi bucureşteni s-au adunat marţi seară în Piaţa Universităţii pentru a-l susţine pe fostul subsecretar de stat în ministerul Sănătăţii, Raed Arafat. Oamenii au protestat împotriva noii legi a sănătăţii. Printre aceştia s-a numărat şi fostul consilier prezidenţial Sandra Pralong.

Raed Arafat a demisionat, marţi, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii.

×
Subiecte în articol: miting sustinere SMURD Cluj-Napoca
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close