Antena 3 Actualitate Mitropolia Moldovei, minune imobiliară de sute de mii de euro pe un teren cumpărat la preț de chilipir

Mitropolia Moldovei, minune imobiliară de sute de mii de euro pe un teren cumpărat la preț de chilipir

17 Ian 2017   •   14:10
Mitropolia Moldovei, minune imobiliară de sute de mii de euro pe un teren cumpărat la preț de chilipir
Sursa foto: foto: pixabay.com

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a cumpărat, recent, un teren şi clădirea în care a funcţionat o centrală telefonică de la fostul Combinat de Utilaj Greu la jumătate de preţ. Pe foste terenuri ale combinatului, intrate în posesia Mitropoliei încă din 1999, unitatea religioasă derulează afaceri cu servicii medicale şi închirieri de spaţii pentru evenimente.

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei şi-a crescut patrimoniul imobiliar chiar în ajunul Bobotezei. Cea mai puternică fundaţie ieşeană a participat la o licitaţie organizată de administratorul judiciar al combinatului Fortus, unde acţionar majoritar este statul prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, şi a achiziţionat un teren de 3.000 mp şi o centrală telefonică din vecinătatea proprietăţilor pe care deja le deţine în zonă.

Expansiunea MMB pe terenurile fostului Combinat de Utilaj Greu (CUG) a început în anul 1999, când prin intermediul unei Hotărâri de Guvern a primit cu titlu gratuit o clădire nefinalizată.

Continuarea, pe adevarul.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close