Antena 3 CNN Actualitate Momentul impactului fatal dintre un taxi şi un autobuz STB din Bucureşti. Cum s-a produs accidentul

Momentul impactului fatal dintre un taxi şi un autobuz STB din Bucureşti. Cum s-a produs accidentul

Accidentul mortal în care a fost implicat un taxi care s-a ciocnit violent de un autobuz STB a fost surprins de camerele de supraveghere. Atenție, urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoțional.

Momentul impactului fatal dintre un taxi şi un autobuz STB din Bucureşti. Cum s-a produs accidentul
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    20 Noi 2022   •   17:52

Incidentul a avut loc aseră pe bulevardul Regina Maria din Bucureşti între un autoturism taxi, care transporta patru persoane şi un autobuz STB.

În imagini se vede cum șoferul taxi-ului a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens.

Acesta este momentul impactului, când s-a lovit frontal de mijlocul de transport în comun, un autobuz STB în care, din fericire, nu erau alte persoane. Imediat după impact autoturismul taxi a luat foc. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma acestui accident cumplit, șoferul taxiului și-a pierdut viața, iar alte 4 persoane care se aflau în acest în această mașină au fost grav rănite.

Atenție, urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoțional. 

Grav accident rutier în Bucureşti. Un taxi a fost spulberat de un autobuz STB.

"Pe 19 Noiembrie a.c., în jurul orei 22:44, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier care s-a produs pe bd.Regina Maria, din sectorul 5.

Din informațiile preliminare, conducătorul unui autoturism taxi care circula pe bd.Regina Maria dinspre str. 11 Iunie ar fi pierdut control asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București care circula din sensul opus.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului autoturismului taxi, după ce în ce prealabil s-au efectuat manevre de resuscitare și rănirea celor patru pasageri aflați în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat pe bd.Regina Maria, dinspre str. 11 Iunie către șoș.Viilor, pe ambele sensuri de deplasare", transmite Poliţia Capitalei. 

 

×
Subiecte în articol: Capitală București
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close