Antena 3 CNN Actualitate Monica Tatoiu, urări în prag de sărbători și note pentru politicieni. Ritualul special din noaptea de Ajun: ”Rugăciunile sunt atât de puternice încât înving răul”

Monica Tatoiu, urări în prag de sărbători și note pentru politicieni. Ritualul special din noaptea de Ajun: ”Rugăciunile sunt atât de puternice încât înving răul”

Este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, este amuzantă, asumată și spune tot ce-i trece prin cap. Monica Tatoiu ne-a povestit cum își petrece sărbătorile de iarnă și le-a dat note politicienilor.

Monica Tatoiu, urări în prag de sărbători și note pentru politicieni. Ritualul special din noaptea de Ajun: ”Rugăciunile sunt atât de puternice încât înving răul”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Berta Popescu    |    24 Dec 2023   •   20:24

”Nu mai cheltuiți de Crăciun. Nu cumpărați cadouri inutile, nu umpleți masa cu mâncare și jumătate o aruncați. Fiți chibzuiți!”, ne îndeamnă Monica Tatoiu să facem de sărbători.

Echipa Antena 3 CNN a fost la colindat la Monica Tatoiu acasă, iar femeia de afaceri a cântat și a dansat alături de noi.

”Mi-era dor să le tragem clapa și era o plăcere diabolică să faci lucruri interzise”, în vremea copilăriei, spune Monica Tatoiu.

Ea a mai dezvăluit că, în noaptea de Ajun, are un ritual special.

”În Ajun, la ora 12:00 noaptea, să fii acolo (în biserică – n.r.) când coboară Sfântul Duh și să te rogi. Eu m-am rugat să-mi dea Dumnezeu când a murit tata posibilitatea să o țin pe mama și pe fratele, să-mi dea un copil, să-mi iau doctoratul, să mă mărit cu Victor. Dar trebuie să fii fără alcool și să fii cu sufletul. Da, se împlinește (dorința pe care ți-o pui în această noapte – n.r)”, mai spune Monica Tatoiu.

”Deci ortodocșii, catolicii, de evanghelicii, protestanții, toți sărbătoresc Crăciunul în aceeași zi. Deci imaginează-ți că rugăciunile tuturor creștinilor și asta este puterea rugăciunii - este ca un foc mare și care sparge - trebuie să înțelegem că în această noapte rugăciunile sunt atât de puternice încât înving răul”, explică Monica Tatoiu.

Cât despre ce le lipsește politicienilor, aceasta spune că le lipsesc cei șapte ani de acasă și bacalaureatul la vârsta de 18 ani.

În opinia Monicăi Tatoiu, președintele Klaus Iohannis primește 5,25. Marcel Ciolacu – 6,50. Nicolae Ciucă primește și el 5,25, iar George Simion primește 7,50 ”pentru discursul de la Florența”.

Iar Cătălin Drulă are nota doi, ”ca om politic, nu-l trec clasa”, mai spune Monica Tatoiu.

×
Subiecte în articol: Monica Tatoiu Crăciun
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close