Antena 3 CNN Actualitate Probleme cu un avion al Blue Air

Probleme cu un avion al Blue Air

Probleme cu un avion al Blue Air
29 Iun 2017   •   09:51

Un avion Boeing 737-400 Blue Air, care a decolat la ora 9:00 de pe Aerportul Internațional Henri Coandă către Palma de Mallorca, a întâmpinat probleme tehnice și a fost nevoit să se întoarcă din drum, potrivit portalului dedicat aviației Boarding Pass.

De vină pentru întoarcerea forțată pe aerportul Henri Coandă este chiar unul dintre motoarele aparatului de zbor, care ar fi cedat.

La bordul avionului se aflau 134 de pasageri.

Aeronava a aterizat în siguranță, a declarat purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale Aeroporturi București, Valentin Iordache.

 

Potrivit portalului dedicat aviației Boarding Pass, de vină pentru întoarcerea forțată pe aerportul Henri Coandă este chiar unul dintre motoarele aparatului de zbor, care ar fi cedat.

În captura de imaginie de mai sus, făcută de pe site-ul flightradar24.com, se poate observa traseul urmat de avionul Blue Air.

Un avion Boeing 737-400 Blue Air, care a decolat la ora 9:00 de pe Aerportul Internațional Henri Coandă către Palma de Mallorca, în Spania, a întâmpinat probleme tehnice și a fost nevoit să se întoarcă din drum.

×
Subiecte în articol: Blue Air
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close