Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică, președintele GIP: ”Știrea cu armele nucleare care ar fi ajuns în România, o nouă minciună marca Hotnews”

Mugur Ciuvică, președintele GIP: ”Știrea cu armele nucleare care ar fi ajuns în România, o nouă minciună marca Hotnews”

Mugur Ciuvică, președintele GIP: ”Știrea cu armele nucleare care ar fi ajuns în România, o nouă minciună marca Hotnews”
18 Aug 2016   •   15:26

Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, afirmă, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că sursa informației potrivit căreia Statele Unite ale Americii ar muta arme nucleare din Turcia în România ar fi ”presa binomului”, ceea ce ”reprezintă o problemă internă”.

”Euractiv.ro e franciza din România a Euractiv.com și are același patron ca Hotnews, Manuela Preoteasa Timbolschi, cea care a înființat și hotnews.ro acum mulți ani. (...) Dacă știrea e mincinoasă, cum au spus autoritățile române, atunci ea vine de la presa binomului, ceea ce reprezintă o problemă internă”, a spus Mugur Ciuvică, la Antena 3.

Același lucru susține Mugur Ciuvică și într-o postare pe pagina de Facebook a Grupului de Investigații Politice unde scrie:

”Știrea cu armele nucleare care ar fi ajuns în România este o nouă minciună marca „Hotnews”. Dezinformarea nu e lansată de vreun „dușman” dinafara României, ci de securiștii noștri de la Hotnews. Știrea mincinoasă potrivit căreia „SUA mută arme nucleare din Turcia în România” a apărut pe site-ul www.euractiv.ro. EurActiv.ro a fost fondat în mai 2004 sub franciza EurActiv.com prin entitatea legală Asociația Actori Europeni. Președintele Asociației Actori Europeni și președintele EurActiv România este Manuela Preoteasa Țimbolschi. Manuela Preoteasa Țimbolschi, împreună cu soțul ei Ionel Mărgărit Preoteasa Țimbolschi sunt patronii Hotnews.

P.S.
În 2015, patronii Hotnews și EurActiv l-au plătit cu 10.559 Ron pe unul dintre actualii miniștri tehnocrați. Banii proveneau din fonduri europene, așa că ministrul la care au ajuns nu putea fi altul decât Cristian Ghinea”.

 

 

×
Subiecte în articol: mugur ciuvica
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close