Antena 3 CNN Actualitate Musulman ucis după ce le-a urat prietenilor creștini ”Paște fericit!”. Reacția comunității este impresionantă

Musulman ucis după ce le-a urat prietenilor creștini ”Paște fericit!”. Reacția comunității este impresionantă

Musulman ucis după ce le-a urat prietenilor creștini ”Paște fericit!”. Reacția comunității este impresionantă
Sursa foto: Foto: Facebook
27 Mar 2016   •   10:38

Un musulman din Marea Britanie a fost ucis după ce le-a urat prietenilor lui creștini ”Paște fericit!”, scrie The Independent.

Asad Shah, proprietarul unui mic magazin din Glasgow, a fost înjunghiat de un alt musulman după ce acesta le-a urat pe Facebook prietenilor creștini ”Paște foarte fericit, mai ales pentru națiunea creștină iubită".

Asad a mai scris în postarea lui pe Facebook: "Să urmăm calea sfântă a iubitului Iisus Hristos pentru a obține adevăratul succes în ambele lumi."  

Mesajele lui nu au fost privite cu îngăduință de ”frații” de confesiune. Asad Shah a fost înjunghiat în magazinul său și a murit la spital, câteva ore mai târziu.

Martorii au declarat că ucigașul lui Asad a fost un musulman cu barbă care purta o haină religioasă lungă. După o discuție în contradictoriu în limba arabă, acesta l-ar fi înjunghiat în cap cu un cuțit.

Poliția a anunțat că un bărbat musulman în vârstă de 32 de ani a fost arestat în legătură cu moartea lui Asad Shah.

După moartea lui Asad, prietenii săi creștini au demarat o campanie de strângere de bani pentru familia îndoliată. Potrivit presei britanice, peste 20.000 de lire s-au strâns până acum.

 

×
Parteneri
Drogurile - bomboane cu care traficanții vânează copiii
x close