Antena 3 CNN Actualitate Neglijată de familie. O bătrână, care cântărea doar 25 de kg, a fost internată la spitalul din Galaţi (VIDEO)

Neglijată de familie. O bătrână, care cântărea doar 25 de kg, a fost internată la spitalul din Galaţi (VIDEO)

Neglijată de familie. O bătrână, care cântărea doar 25 de kg, a fost internată la spitalul din Galaţi (VIDEO)
Sursa foto: Batrana neglijata
08 Feb 2009   •   10:36

O bătrână, care căntărea doar 25 de kilograme a ajuns la un spital din Galaţi în stare foarte gravă. Femeia de 84 de ani fusese neglijată de cei apropiaţi. Pacienta era foarte slăbită, avea picioarele degerate şi mai multe vânătăi pe corp. Femeia este văduvă de 16 ani şi a locuit multă vreme singură. Cu ceva timp în urmă făcuse o înţelegere verbală cu un nepot şi cu soţia acestuia. Tinerii ar fi trebuit să o îngrijească, iar după moartea bătrânei, apartamentul din centrul oraşului le rămânea lor. Nepotul a plecat în străinătate la muncă, iar de bătrână a rămas să se ocupe soţia lui.
Sâmbătă, printr-o minune, rudele femeii, printre care şi soţia nepotului, au adus-o pe bătrână la spital. ?Arată ca un supravieţuitor al lagărelor de la Auschwitz sau al celor sovietice. Anumite aspecte reuşesc, în sentimentele noastre amorţite, să trezească indignarea?, povesteşte doctorul Nicolae Bacalbaşa de la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.
Reprezentanţii spitalului au anunţat imediat autorităţile. Poliţiştii îi cercetează acum pe cei din familia bătrânei. Femeia este acum internată la secţia de reanimare, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor ei de supravieţiure.

Antena 3

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close