Antena 3 CNN Actualitate Nelu Tătaru, despre poza controversată de la ziua premierului: "E regretabil că cineva încearcă să șteargă niște realizări"

Nelu Tătaru, despre poza controversată de la ziua premierului: "E regretabil că cineva încearcă să șteargă niște realizări"

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a spus marți seara că a fost prezent la ziua premierului Ludovic Orban doar la început.

Nelu Tătaru, despre poza controversată de la ziua premierului: "E regretabil că cineva încearcă să șteargă niște realizări"
Sursa foto: Antena 3
03 Iun 2020   •   10:16

„Am fost la început, l-am felicitat pe premier, nu am stat prea mult, am plecat. Găsesc că este un moment regretabil, la ziua unei persoane, într-un context în care cineva încearcă să şteargă nişte realizări. Nu sunt nici fumător, nici băutor”, a precizat Nelu Tătaru la TVR 1.

La ziua premierului a fost făcută și fotografia controversată care a apărut în spațiul public, în care, Orban și miniștrii au fost surprinși în timp ce fumau și consumau bătururi alcoolice.

Tătaru a explicat că, în calitate de medic, nu recomandă fumatul și consumul de alcool, dar că este un stil de viață pe care fiecare dintre noi și-l asumă.

„Este un obicei al fiecăruia dintre noi, un mod de viaţă pe care ni-l alegem şi suntem responsabili. Ca medici, interzicem fumatul, interzicem alcoolul, bem doi litri de apă pe zi, nu facem exces de sare şi zahăr. Este un context în care domnul prim-ministru Ludovic Orban şi-a asumat ieşirile, şi-a plătit amenda”, a mai spus Tătaru.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close