Antena 3 CNN Actualitate Nica: Nu a fost scurgere de informaţii în cadrul poliţiei. Hoţii de maşini au aflat de razie de la ziarişti (VIDEO)

Nica: Nu a fost scurgere de informaţii în cadrul poliţiei. Hoţii de maşini au aflat de razie de la ziarişti (VIDEO)

Nica: Nu a fost scurgere de informaţii în cadrul poliţiei. Hoţii de maşini au aflat de razie de la ziarişti (VIDEO)
Sursa foto: razie
29 Apr 2009   •   21:25

Ministrul de Interne Dan Nica crede că hoţii de maşini le-au scăpat printre degete poliţiştilor din vina ziariştilor şi nu pentru că ar fi fost preveniti chiar de oamenii legii. Corpul de Control al Ministerului va verifica totuşi cum s-au scurs informaţiile. Unii dintre cei căutaţi ştiau cu 12 ore înainte de razie.

Calmi şi relaxaţi. Aşa i-au primit marţi pe poliţişti, cei bănuiţi că au furat mai multe maşini de lux. Una dintre rudele celor căutaţi spunea că aflase cu o seară înainte că mascaţii vor intra peste ei. Pentru că ştia că poliţia nu bate niciodată la uşă ar fi vrut să lase poarta deschisă dar a renunţat la idee, de teamă să nu-i calce peste noapte...hoţii.
Potrivit lui Nica, hoţii ar fi aflat despre venirea mascaţilor în momentul în care acolo au ajuns televiziunile.

E însă puţin probabil ca presa să fi ajuns înaintea poliţiştiilor. Oricum trei dintre cei căutaţi au dispărut înainte să apară poliţia. Ei au primit mandate de arestare în lipsă. Doi dintre suspecţiI care nu au fugit de poliţie - Tinel Niculae şi Paul Mihalache vor sta şi ei în arest 29 de zile.

Anchetatorii spun că reţeaua a furat cel puţin şase maşini de lux, în special autoturisme uitate cu cheile în contact. Hoţii îi şantajau apoi pe păgubiţi şi le cereau răscumpărare pentru maşini.



Observator

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close