Antena 3 CNN Actualitate Niculae Bădălău: „Vom face un congres pentru a stabili candidatul la prezidenţiale. Viorica Dăncilă este un președinte bun”

Niculae Bădălău: „Vom face un congres pentru a stabili candidatul la prezidenţiale. Viorica Dăncilă este un președinte bun”

Niculae Bădălău: „Vom face un congres pentru a stabili candidatul la prezidenţiale. Viorica Dăncilă este un președinte bun”
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Iun 2019   •   12:20

 Preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat că, potrivit Statutului partidului, probabil într-o lună sau două, Partidul Social Democrat va organiza un congres pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale. 

”Aşa cum spune Statutul, vom face un congres, probabil într-o lună - două, pentru a stabili cât mai repede programul de campanie al prezidenţialelor şi numele persoanei care va candida”, a anunţat vineri Niculae Bădălău, înainte de ședința CExN al PSD. 

Întrebat dacă premierul Viorica Dăncilă ar putea fi un preşedinte PSD bun şi după interimatul la conducerea formaţiunii, Niculae Bădălău a precizat că Viorica Dăncilă este preşedintele interimar al PSD-ul şi este un preşedinte foarte bun.

Citește Și Ședință crucială a liderilor PSD. Congresul partidului, principala temă de discuţie

×
Subiecte în articol: Niculae Badalau CExN
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close