Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan, prima şedinţă cu primarii din sectoare, după câteva luni

Nicuşor Dan, prima şedinţă cu primarii din sectoare, după câteva luni

Pentru prima oară după multe luni, Nicușor Dan își deschide ușile biroului pentru colegii din București. Primarii de sector și noul prefect al Capitalei se reunesc astăzi pentru a discuta despre situația Capitalei. Este prima întalnire între primarii de sector și primarul general de când conturile primăriei au fost deblocate.

Nicuşor Dan, prima şedinţă cu primarii din sectoare, după câteva luni
Sursa foto: Mediafax Foto / Eduard Vinatoru
de Radu Tiliță    |    31 Mai 2022   •   10:06

Pentru prima oară după multe luni, Nicușor Dan își deschide ușile biroului colegilor din București.

Primarii de sector si noul Prefect al Capitalei se reunesc pentru a discuta despre situația orașului pe care îl conduc.

De-a lungul timpului, mai toți primarii de sector s-au plâns că au parte de o comunicare proastă cu edilul Bucureștiului și că semnătura primarului întârzie să apară pe diverse avize vitale pentru dezvoltarea sectoarelor și pentru demararea proiectelor de infrastructură care să ajute la un trafic mai ușor de suportat, de exemplu.

Este prima întalnire între primarii de sector și primarul general de când conturile primăriei au fost deblocate și este foarte posibil ca primarii de sector să profite de această întâlnire pentru a-l strânge cu ușa pe Nicușor Dan pentru a face rost de bani pentru proiectele proprii.

Situația conturilor blocate nu a fost rezolvata definitiv, decizia judecătoriei este una provizorie și episodul se poate repeta oricând.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan primari sedinta
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close