Antena 3 CNN Actualitate Ninge viscolit în judeţul Constanţa. Mașini înzăpezite și drumuri naţionale şi judeţene, afectate de viscol

Ninge viscolit în judeţul Constanţa. Mașini înzăpezite și drumuri naţionale şi judeţene, afectate de viscol

Ninge viscolit în judeţul Constanţa. Mașini înzăpezite și drumuri naţionale şi judeţene, afectate de viscol
31 Dec 2016   •   09:06

Ninge viscolit în judeţul Constanţa. O ambulanță și mai multe maşini au rămas înzăpezite, între localitățile Văleni și Șipote. Şi În judeţul Tulcea se circulă cu dificultate. Drumarii au reuşit să deszăpezească maşinile blocate. Probleme sunt însă pe mai multe drumuri naţionale şi judeţene, afectate de viscol.

În judetul Constanţa a viscolit ore în şir fără oprire. Pe drumul care leagă satele din comuna Deleni, masinile au rămas blocate în zăpadă.

O ambulanţă care transporta trei pacienţi a rămas înţepenită în nămeţii care în unele locuri ajungeau la jumătate de metru înălţime. Utilajele de deszăpezire au avut nevoie de zeci de minute pentru a-şi croi drum către o maşină blocată in zapada.

O autoutilitară în care se aflau şase persoane s-a defectat între localităţile Olteni şi Viroaga. Autorităţile au trimis o şenilată din Topraisar pentru a-i recupera pe oameni.

120 de utilaje de deszăpezire intervin în judeţul Constanţa, unde mai multe drumuri naționale și județene au fost închise din cauza viscolului puternic.

În judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi va ninge și în orele următoare şi vor fi probleme de vizibilitate.

×
Parteneri
Anunţ major despre subvenţia la energie. Cât va mai fi în vigoare
x close