Antena 3 CNN Actualitate Ninsorile au revenit în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară. Vezi prognoza meteo

Ninsorile au revenit în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară. Vezi prognoza meteo

Ninsorile au revenit în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară. Vezi prognoza meteo
28 Dec 2009   •   09:17

După un Crăciun lipsit de zăpadă "proaspătă" şi încheiat cu ploi, în Capitală a început din nou să ningă, luni dimineaţă. Acelaşi lucru s-a întâmplat în mai multe judeţe din ţară, în special în zona montană unde ninge local.

Potrivit meteorologilor, ninsorile vor continua la munte, iar vântul va prezenta intensificări temporare în toate regiunile.

În Capitală, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4-5 grade, iar cea minimă va ajunge până la -2 grade Celsius în următoarele două zile.


PROGNOZA METEO PENTRU LUNI, 28 DECEMBRIE

În ţară, cerul va fi temporar noros. Îndeosebi în prima parte a zilei, va ninge local în zona montană, în Maramureş şi în nordul Moldovei şi pe arii restrânse în Transilvania şi Crişana, iar în partea de sud-est a teritoriului vor fi mai ales ploi. Vântul va prezenta intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze mai mari la munte, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Transilvaniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 şi 7 grade, iar cele minime între - 6 şi 0 grade, mai scăzute în depresiuni. Presiunea atmosferică va creşte.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar în primele ore vor fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va deveni moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -3, - 2 grade. Presiunea atmosferică va creşte.

La munte, cerul va fi temporar noros şi îndeosebi în prima parte a zilei local va ninge. Vântul va prezenta intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste. Temperatura aerului se va menţine la valori ridicate pentru ultima decadă a lunii decembrie, comparabile cu cele înregistrate în intervalul anterior.


PROGNOZA METEO PENTRU MARŢI, 29 DECEMBRIE

În ţară, în cursul zilei cerul va fi variabil şi doar în zonă Carpaţilor Orientali izolat va fulgui. Spre seară şi noaptea nebulozitatea se va accentua în vestul şi nordul ţării unde local vor cădea precipitaţii mixte, ce pot favoriza izolat producerea de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte, pe litoral, iar în a doua parte a intervalului şi în regiunile vestice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între - 2 şi 8 grade, iar cele minime între - 13 şi - 3 grade, mai ridicate în vest şi pe litoral.

În estul şi sudul ţării vor fi condiţii de ceaţă.



În Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de - 6 ... - 4 grade.

Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.


La munte, în cursul zilei cerul va fi variabil şi izolat va fulgui în Carpaţii Orientali. Începând de seară nebulozitatea se va accentua în zona Carpaţilor Occidentali şi în partea nordică a Carpaţilor Orientali unde local vor cădea precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări mai ales pe creste.

Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior. Pe văi şi în depresiuni vor fi condiţii de ceaţă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: ninsoare prognoza meteo
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close