Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini cu cei trei ucigași ai lui Adrian Kreiner, surprinse la doar 10 minute după atac

Noi imagini cu cei trei ucigași ai lui Adrian Kreiner, surprinse la doar 10 minute după atac

Antena 3 CNN a obținut noi imagini în exclusivitate cu cei trei ucigași ai afaceristului din Sibiu, atacat în propria casă. Imaginile au fost surprinse la doar 10 minute după ce aceștia au părăsit casa lui Adrian Kreiner.

de Andreea Borboros    |    22 Noi 2023   •   10:26

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere cei trei indivizi se îndreaptă spre apartamentul în care au locuit timp de trei zile înainte de crimă.

Aceștia par extrem de liniștiți, nu mai poartă mănușile pe care le aveau în momentul atacului și par că discută ceva.

Între timp, complicele celor trei, cel care i-a transportat către Sibiu dar și cel care a reușit să îl scoată din țară pe liderul lor, vrea să iasă din închisoare. Acesta a contestat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile așa că astăzi, la ora 13:00, magistrații Curții de Apel din Alba vor decide dacă bărbatul va rămâne în spatele gratiilor sau dacă asupra lui va fi luată o altă măsură judiciară.

Citește și: Fiica lui Adrian Kreiner, noi detalii din noaptea în care şi-a pierdut tatăl: "M-au lovit peste mână și astfel mi-au căzut telefonul şi briceagul"

Iar cazul uciderii omului de afaceri Kreiner scoate la iveală, din nou, lacunele sistemului judiciar. 

După ce au așteptat mandatele europene de arestare pentru a-i putea reține pe cei 2 suspecți de crimă, autoritățile din Marea Britanie au îndeplinit procedurile de confirmare a mandatelor.

Ghiță și "Pușcărie" au fost audiați mai bine de 12 ore de polițiștii britanici, timp în care ofițerii așteptau ca România să emită mandatele de arestare preventivă.

Cu o zi înainte, imediat după ce au fost identificați de Poliția Română, judecătoarea din cazul crimei de la Sibiu a dat termen că va emite mandatele abia miercuri. Pentru că era sâmbătă și nu avea program de lucru, judecătoarea și-a închis telefonul.

Duminică de dimineață, un alt judecător a spus că va interveni pentru că nu poate aștepta până când colega lui își va deschide telefonul. A fost schimbată data și au fost emise mandatele naționale, apoi cele europene de arestare pe numele celor trei suspecți. 

Cine sunt cei trei suspecți

Toți cei trei suspecți în cazul crimei de la Sibiu se cunosc încă din copilărie. Doi dintre ei chiar au crescut împreună pe aceeași uliță. Rudele și vecinii susțin ca nu înțeleg cum de au ajuns in povestea de la Sibiu pentru că ei știau că sunt la muncă, în străinătate. 

Cristian Marian Minae și Laurențiu Ghiță sunt cei care au crescut împreună. Amândoi din localitatea doljeană Gighera, sat Zăval. Doar câteva case le despart domiciliile. Amândoi au și făcut pușcărie. Minae a jefuit niște bătrâni, iar Ghiță a spart un bar dintr-o localitate învecinată. 

Citește și: Ei sunt cei doi suspecți în cazul asasinării lui Adrian Kreiner, prinși în Marea Britanie

Mama lui Minae nu vrea să vorbească despre fiul ei. Vecinii sunt și ei reticenți. Unii recunosc că nu vor să se bage, alții doar cuvinte de laudă.

Sora lui Laurențiu Ghiță susține că habar nu are pe unde umblă și ce face fratele său. 

Cel de-al treilea suspect este din localitatea Valea Stanciului, situată la circa 15 kilometri de comuna natală a prietenilor săi. Acesta s-a făcut remarcat în străinătate. În anul 2020 a spart un magazin de telefoane dintr-un mall din Slovenia iar valoarea pagubelor s-a ridicat la suma de 155 de mii de euro. După 17 luni a ieșit din închisoare. Pe acasă trecea foarte rar. 

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner Sibiu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close