Antena 3 CNN Actualitate Noutate la Loto: Din martie se va câştiga şi cu trei numere ghicite

Noutate la Loto: Din martie se va câştiga şi cu trei numere ghicite

Noutate la Loto: Din martie se va câştiga şi cu trei numere ghicite
Sursa foto: loto
08 Ian 2010   •   22:02

Din martie, dacă veţi juca la loto şansele de câştig vor fi mai mari. Nu veţi mai avea nevoie de patru numere pentru a vă mări bugetul, ci de trei. Loteria Română vrea astfel să le ofere românilor mai multe şanse de câştig.

Anul trecut o treime din populaţia României s-a bucurat de câştiguri la loto, fiecare cam de 600 de lei. Nu este o sumă mare, dacă ne gândim că, în medie se joacă peste un milion de variante la fiecare extragere.

Asta se întâmpla până acum, când jucătorii câştigau doar dacă ghiceau minim patru numere. Loteria vrea să le ofere românilor de mărţişor mai mulţi bani cu numai trei cifre. Aşa că şansele de câştig vor creşte, la fel şi numărul amatorilor. Iar Loteria Română ar vrea ca şi preţul unei variante de joc să rămână neschimbat.

Sistemul de trei cifre este o noutate numai în România. În ţări precum Germania, Franţa, Spania există deja de câţiva ani.

În urmă cu două săptămâni, o pensionară a câştigat 9,5 milioane de euro, al treilea premiu ca valoare din istoria Loteriei.

Observator

×
Subiecte în articol: loto castig
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close