Antena 3 CNN Actualitate Nu a putut să suporte eşecul. O elevă, olimpică la astronomie, şi-a pus capăt zilelor

Nu a putut să suporte eşecul. O elevă, olimpică la astronomie, şi-a pus capăt zilelor

Nu a putut să suporte eşecul. O elevă, olimpică la astronomie, şi-a pus capăt zilelor
Sursa foto: Foto:asweetlife.org
07 Mai 2012   •   21:05

Şi-a dorit atât de mult succesul, încât n-a mai avut putere să accepte eşecul. O elevă de liceu din Craiova a ales moartea după ce a ratat calificarea la Olimpiada Internaţională de Astronomie. Sub un cer luminat încă de o lună care prevesteşte dezastre, şi-a pus capăt zilelor.

Chiar de ziua lui de naştere, tatăl Ştefaniei a primit o lovitură mult prea grea pentru un părinte. Fiica lui, cea care anul trecut a luat medalia de bronz la Olimpiada Internaţioanală la Astronomie, zace acum fără suflare în faţa lui.

Nu şi-a explicat gestul. Motivul însă îl ştiu cu toţii. Cu două ore înainte să-şi pună capăt vieţii, Ştefania se întorsese de la faza naţională a olimpiadei de anul acesta. Era tristă. Aflase, neoficial, că nu se califică mai departe. Aşa că a preferat să nu le mai spună. Niciodată! S-a ridicat de la masa festivă şi a plecat în camera ei. Fără vreo explicaţie.

Ştefania era perfecţionistă şi calmă. Aşa o ştiu colegii, profesorii şi vecinii. Un calm care în final a condus-o spre un gest extrem. Nu spunea însă niciodată ce are pe suflet.



×
Subiecte în articol: sinucidere dezastru
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close