Antena 3 Actualitate Nu există ceva mai emoționant. Un militar român aflat în misiune în Afganistan face ASTA zilnic pentru fetița sa

Nu există ceva mai emoționant. Un militar român aflat în misiune în Afganistan face ASTA zilnic pentru fetița sa

27 Aug 2017   •   17:42
Nu există ceva mai emoționant. Un militar român aflat în misiune în Afganistan face ASTA zilnic pentru fetița sa

O poveste emoționantă despre cum reușește un militar să țină legătura cu fetița sa este relatată pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale.

"Maiorul Marius Stoleru, aflat la a doua misiune în Teatrul de Operații Afganistan, a găsit un mod inedit de a ține legătura cu familia sa, dar și să aducă un zâmbet pe fețele camarazilor săi de misiune din Batalionul 280 Infanterie Protecția Forței.

În fiecare zi, maiorul Stoleru îi trimite fetiței sale un desen făcut de el, iar micuța Ioana Beatrice îi răspunde în același mod. Chiar dacă este la începutul misiunii, totul a devenit o provocare bazată pe emoție și trăiri dintre cele mai puternice.

Legătura cu familia este extrem de importantă pentru fiecare dintre militarii noștri din Baza Militară Kandahar", precizează sursa citată.

sursa: Facebook/ MApN.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close