Antena 3 Actualitate Nu s-a mai întâmplat de mult timp asta în România. Ce se petrece în următoarele zile va ferici pe toată lumea

Nu s-a mai întâmplat de mult timp asta în România. Ce se petrece în următoarele zile va ferici pe toată lumea

de O.P.    |    09 Aug 2012   •   05:50
Nu s-a mai întâmplat de mult timp asta în România. Ce se petrece în următoarele zile va ferici pe toată lumea

Temperatura aerului va continua să scadă uşor, astfel că valorile maxime vor fi cuprinse în general între 26 şi 34 de grade. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate în zona de munte, dar şi în estul şi sudul ţării, unde local vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

JOI (9 august)
Temperatura aerului va continua sã scadã uşor, astfel cã valorile maxime vor fi cuprinse în general între 26 şi 34 de grade. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporar accentuate în zona de munte, dar şi în estul şi sudul ţãrii, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Vor fi condiţii de grindinã. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile minime vor fi de la 11...12 grade în zonele depresionare pânã la 22...24 de grade pe litoral. Presiunea atmosferica va fi în uşoarã scãdere.

VINERI (10 august)
Vremea va fi uşor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în estul şi sudul ţãrii şi în zonele montane, unde local se vor semnala averse şi descãrcãri electrice. În celelalte regiuni astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-vest şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 31 de grade, uşor mai ridicate în sudul Olteniei, iar cele minime în general între 10 şi 20 de grade. Presiunea atmosferica va continua sã scadã uşor.

SÂMBĂTĂ (11 august)
Vremea va fi în general instabilã. În zona de munte, în centrul, sudul şi estul ţãrii temporar înnorãrile vor fi accentuate şi vor fi averse, însoţite pe arii restrânse de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 21 şi 29 de grade, iar cele minime între 8 şi 18 grade, uşor mai coborâte în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Parteneri
x close