Antena 3 CNN Actualitate Nu vă anulaţi planurile pentru weekend, pentru că meteorologii nu se aşteptau la asta. Ce se întâmplă cu vremea

Nu vă anulaţi planurile pentru weekend, pentru că meteorologii nu se aşteptau la asta. Ce se întâmplă cu vremea

Nu vă anulaţi planurile pentru weekend, pentru că meteorologii nu se aşteptau la asta. Ce se întâmplă cu vremea
de O.P.    |    20 Sep 2012   •   11:41

Dacă astăzi şi mâine vom asista la o răcire bruscă a vremii, pentru prima zi de weekend meteorologii anunţă temperaturi normale pentru această dată, şi spun că precipitaţiile se vor rări semnificativ.

Află cum va fi vremea la tine în oraş de pe www.meteoplus.ro

JOI (20 septembrie)
Vremea se va rãci accentuat în cea mai mare parte a ţãrii, iar cerul va fi noros şi va ploua pe arii extinse. Excepţie vor face regiunile sud-estice, unde valorile termice se vor menţine peste cele normale ale datei, iar ploile vor începe din orele serii. Vor fi în special averse, izolat cantitãţile de apã vor depãşi 20...25 l/mp şi vor fi posibile descãrcãri electrice. În masivele montane înalte, la peste 1800 m altitudine, vor fi precipitaţii mixte. Vântul se va intensifica temporar în toate zonele. Temperaturile maxime vor fi de la 12...13 grade în vest pânã la 27...28 de grade în sud-est. Temperaturile minime, mai scãzute decât în nopţile precedente în toate regiunile, vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade.Presiunea atmosferica va fi în creştere.

VINERI (21 septembrie)
Vremea va fi rãcoroasã, chiar rece pentru ultima decadã a lunii septembrie în jumãtatea de est a ţãrii unde, în cursul zilei, vor fi înnorãri şi local va ploua. În restul teritoriului cerul va fi variabil şi doar izolat va mai ploua slab, mai ales în zona de munte. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri în regiunile estice şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în Moldova şi 21 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre -2 grade.Presiunea atmosferica va continua sã creascã uşor.

SÂMBĂTĂ (22 septembrie)

Vremea va fi rãcoroasã, mai ales dimineaţa şi noaptea. În cursul zilei cerul va fi variabil, dar spre searã şi noaptea nebulozitatea se va accentua în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde local va ploua, în general slab cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, iar la începutul zilei şi în extremitatea de est a teritoriului. Temperaturile maxime, în creştere faţã de ziua precedentã, vor fi cuprinse între 16 şi 25 de grade, cu cele mai coborâte valori în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi cele mai ridicate în regiunile sudice şi sud-vestice. Temperaturile minime se vor încadra între 6 şi 14 grade, mai scãzute în zonele depresionare, spre -2 grade.




×
Subiecte în articol: meteo vremea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close