Antena 3 CNN Actualitate O a treia victimă a accidentului din Curțișoara a murit

O a treia victimă a accidentului din Curțișoara a murit

O a treia victimă a accidentului din Curțișoara a murit
10 Ian 2016   •   20:54

O tânără de 22 de ani, din municipiul Slatina, care a suferit răni grave în accidentul rutier produs duminică dimineață în comuna Curtișoara, a murit la Spitalul Județean de Urgență Slatina, numărul persoanelor decedate în urma accidentului ajungând la trei, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Claudia Radu, scrie agerpres.ro.

Tânăra care a murit la spital a fost găsită inconștientă de echipajele de salvatori atunci când au ajuns la locul accidentului. Ea prezenta traumatism cranio-cerebral și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de către o ambulanță. Era pasageră în automobilul care s-a răsturnat pe drumul județean ce traversează comuna Curtișoara, peste fundația unei case în construcție.

În accident și-au mai pierdut viața un bărbat și o femeie în vârstă de 21 de ani, ambii din Slatina. Alte două persoane, un bărbat de 25 de ani și o femeie de 22 de ani, tot pasageri, au fost rănite și au rămas internate în spitalul slătinean.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close