Antena 3 CNN Actualitate O casă a ars complet la Otopeni. Proprietarul, în vârstă de 83 de ani, s-a târât printre flăcări pentru a scăpa cu viaţă (VIDEO)

O casă a ars complet la Otopeni. Proprietarul, în vârstă de 83 de ani, s-a târât printre flăcări pentru a scăpa cu viaţă (VIDEO)

O casă a ars complet la Otopeni. Proprietarul, în vârstă de 83 de ani, s-a târât printre flăcări pentru a scăpa cu viaţă (VIDEO)
02 Iul 2010   •   21:41

Flăcări de iad în Otopeni. O casă de lemn s-a făcut scrum, iar proprietarul ei de 83 de ani era cât pe ce să ardă de viu. Bătrânul a reuşit să se târască, la propriu, printre dărâmături şi foc, ca să se salveze.

Un apel la 112 îi pune pe jar pe pompieri. Ajung instant la flăcările care se ridicaseră peste Otopeni. În timp ce pompierii dau disperaţi să intre, un bătrân se chinuie să iasă. Este chiar proprietarul casei care s-a aprins.

Umbrele care se văd printre flăcări sunt pompierii. Au de scos din casa mistuită mai multe butelii care puteau arunca toată zona în aer. Abia după două ore de suspans, focul este domolit.

?Casa a ars în proporţie de 90%?, a declarat Simion Petruş purtător de cuvânt ISU Ilfov. Ancheta va stabili dacă incendiul a izbucnit, întradevăr, de la incubatorul de pui.

Observator

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close