Antena 3 CNN Actualitate O fată din Botoșani a sărbătorit nota de la Evaluarea Națională până a ajuns în comă alcoolică la spital. Părinții sunt în stare de șoc

O fată din Botoșani a sărbătorit nota de la Evaluarea Națională până a ajuns în comă alcoolică la spital. Părinții sunt în stare de șoc

O adolescentă din Botoșani a ajuns în comă alcoolică la spital, după ce a sărbătorit notele de la Evaluarea Națională. Părinții ei sunt în stare de șoc! Fata a luat peste 9 la Evaluarea Națională 2020.

O fată din Botoșani a sărbătorit nota de la Evaluarea Națională până a ajuns în comă alcoolică la spital. Părinții sunt în stare de șoc
Sursa foto: Pixabay.com
26 Iun 2020   •   21:35

Fata a luat peste 9 la Evaluarea Națională și le-a spus părinților că va ieși în oraș să sărbătorească. Câteva ore mai târziu, prietenii cu care se distra i-au sunat speriați pe părinți.

Părinții au aflat că fata lor a ajuns în comă alcoolică și că a fost chemată o ambulanță.

Adolescentă în comă alcoolică, la Botoșani. Părinţii erau în stare de şoc

„Este cel puţin surprinzător. Părinţii erau în stare de şoc. Ei au ajuns de acasă la spital, în acelaşi timp cu ambulanţa. Nu ştiau nici ei nimic, ce a băut fata, unde a băut, cu cine. Dar din păcate cam acesta este situaţia la cazurile de acest fel. Părinţii ştiu ceva, iar copiii ajung la spital din alte locuri şi anturaje. Fata aceasta a luat peste 9 la capacitate””, a explicat un asistent de la CPU Pediatrie, potrivit Monitorul de Botoșani.

Potrivit medicilor, zece adolescenți au ajuns la spital din cauza băuturii, după ce au luat note mari la Evaluarea Națională.

10 elevi cu medii mari au ajuns la spital după ce s-au îmbătat 

Potrivit cadrelor medicale, de la afişarea notelor la evaluarea naţională nu mai puțin de zece copii au ajuns la spital, atât la Dorohoi, cât şi la Botoşani, din cauza consumului de băuturi alcoolice în exces.

×
Subiecte în articol: coma alcool Evaluare naţională
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close