O femeie a născut într-o secţie de poliţie din Arad

02 Mar 2009   •   13:39
O femeie a născut într-o secţie de poliţie din Arad
politisti

Poliţiştii arădeni s-au transformat peste noapte în....moaşe! O femeie de 29 de ani a intrat azi noapte în secţie şi i-a anunţat că naşte. Agenţii au rămas muţi de uimire pentru câteva secunde, dar apoi şi-au suflecat mânecile şi au ajutat-o pe femeie să aducă pe lume un băieţel.
Mama şi copilul sunt perfect sănătoşi, deşi femeia a născut pe podeaua unei secţii de poliţie. Duminică noapte, arădeanca, ce locuieşte chiar lângă secţie, a simţit că i-a venit sorocul. Nu a avut cui să ceară ajutor, aşa că, disperată a venit peste oamenii legii.
Iniţial au crezut că este o glumă, pentru că sarcina nu era foarte vizibilă. Câteva secunde mai târziu, şi-au dat seama că este însă cât se poate de serios pentru că bebeluşul se grăbea să vină pe lume şi începuse să scâncească. Poliţiştii nu au mai stat pe gânduri şi au ajutat-o pe femeie să nască.
În cele din urmă, mama şi bebeluşul au ajuns cu bine la spital. Proaspăta mămică mai are trei copii. Pe toţi i-a abandonat la naştere, în materniate. Dacă şi de data aceasta va face la fel, poliţiştii spun că vor avea grijă ca băieţelului să nu îi lipsească nimic.
Observator

x close